Livrări ecologice

Suntem în armonie cu mediul înconjurător!

La ABS Trans, facem tot posibilul să ne diferențiem de alți furnizori de servicii de transport printr-o calitate deosebită a serviciilor oferite. Ținem cont întotdeauna de nevoile clienților noștri și găsim soluții la problemele acestora.

De aceea, am dezvoltat un nou serviciu, destinat transportului de mărfuri și produse ușoare: livrarea ecologică!

Oriunde în orașul Brașov, efectuăm livrări cu bicicleta. Credem că în felul acesta, putem contribui la menținerea frumuseților naturale ale orașului dar și la păstrarea curățeniei aerului.

Acesta este modul nostru de a susține mediul în care trăim. Suntem de părere că fiecare dintre noi poate contribui la menținerea frumuseților naturale din orașul său dacă ar renunța, cel puțin o zi pe săptămână, la mașină în favoarea bicicletei.

La ABS Trans, noi ne propunem să demonstrăm că acest lucru este posibil chiar și din perspectiva unui furnizor de servicii de transport.

Momentan, efectuăm prospectarea pieței pentru serviciul de livrări ecologice. Prin urmare, acest serviciu este temporar indisponibil.
Revenim cu detalii imediat ce finalizăm prospectarea pieței și lansăm serviciul de livrări pe bicicletă.

Vrei să afli mai multe despre serviciile noastre de livrări ecologice?
Completează formularul de mai jos:

Oferim soluții de externalizare flote auto, servicii de transport și livrări ecologice care pot aduce un plus de valoare business-ului tău. Contactează-ne ca să discutăm despre afacerea ta!

0748 044 152

office@abstrans.ro

Str. Iosif Șilimon, Nr. 3,
Brașov, Romania