Externalizare flote auto

Creștem eficiența afacerii tale!


Externalizarea flotei auto aduce numeroase avantaje oricărui business: de la creșterea eficienței activității de bază și până la economii semnificative de costuri și timp.

Gestionarea parcului auto poate fi o activitate suplimentară pentru angajații tăi sau echipa de management. Însă, aceștia pot fi redirecționați spre atribuții care să țină de competențele lor principale.

Prin externalizare flote auto, te vei putea concentra pe afacerea de bază, lăsând grija logisticii și a transportului pe mâinile noastre.

Cu ajutorul soluțiilor noastre personalizate, va crește eficiența flotei tale. Vom putea desfășura activități rentabile de achiziționare, întreținere și personalizare a mașinilor din componența flotei tale, pentru a o ridica la standarde înalte.

 

La ABS Trans, personalizăm mașinile cu brand-ul clienților noștri și le adaptăm în funcție de natura mărfurilor transportate. Lucrăm cu mașini bine întreținute și ne vom concentra pe modernizarea constantă a parcului auto pe care îl gestionăm, astfel ca marfa transportată să fie întotdeauna în siguranță.

În calitate de experți în domeniu, aducem numeroase beneficii atât companiei tale cât și clienților tăi. Protejăm relațiile cu aceștia și oferim consultanță și instruire angajaților tăi pentru a menține nivelul ridicat al serviciilor oferite.

De ce să ne alegi pe noi:

  • Economii de timp
  • Economii de costuri
  • Eficientizarea flotei tale
  • Modernizarea parcului auto
  • Creșterea profitabilității
  • Vom adera la cele mai bune practici
  • Suntem specializați în externalizare flote auto
  • Protejăm relațiile cu clienții

Vrei să crești eficiența afacerii tale de bază? Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de gestionarea flotei tale auto și scapă de griji!

Oferim soluții de externalizare flote auto, servicii de transport și livrări ecologice care pot aduce un plus de valoare business-ului tău. Contactează-ne ca să discutăm despre afacerea ta!

0748 044 152

office@abstrans.ro

Str. Iosif Șilimon, Nr. 3,
Brașov, Romania