Despre noi

O nouă viziune pe piața transporturilor

La ABS Trans, punem pe primul loc soluțiile pentru problemele clienților noștri și pe plan secundar serviciile.

Suntem, în primul rând, o echipă de specialiști în transporturi dedicate și personalizate și ne-am propus să aducem pe piața de transport o nouă viziune în domeniu. De aceea, facem tot posibilul să fim diferiți și unici, atât din perspectiva calității serviciilor noastre cât și a capacității de ascultare a problemelor și nevoilor clienților. În felul acesta, venim mereu cu soluțiile potrivite la problemele existente.

Oferim soluții personalizate

În domeniul nostru, suntem de părere că totul poate fi personalizat. De la fiecare contract și până la personalizarea mașinilor cu brand-ul clienților noștri, ne adaptăm serviciile pentru a răspunde nevoilor fiecărui client.

Oferim consultanță pentru reducerea costurilor alocate transportului și timpilor de livrare. Suntem dedicați educării și instruirii angajaților , în vederea implementării corecte a soluțiilor propuse de noi.

Lucrăm cu mașini bine întreținute și modernizăm frecvent parcul auto pentru o calitate superioară a serviciilor oferite. Instruim angajații în legătură cu marfa transportată, oferim echipament de lucru personalizat și ținem permanent legătura cu clienții noștri.

Avem mereu grijă de marfa pe care o transportăm și ne asumăm orice deteriorare adusă acesteia.

Dacă business-ul tău are alt domeniu de activitate, lasă-ne pe noi să ne ocupăm de transport!

Dacă ești în căutarea unei soluții de a economisi timp și bani în legătură cu parcul auto din componența afacerii tale, noi suntem mereu la dispoziția ta.

Oferim soluții de externalizare flote auto, servicii de transport și livrări ecologice care pot aduce un plus de valoare business-ului tău. Contactează-ne ca să discutăm despre afacerea ta!

0748 044 152

office@abstrans.ro

Str. Iosif Șilimon, Nr. 3,
Brașov, Romania